Nis

CUMHURİYETİMİZİN 100.YAŞINDA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMIMIZI COŞKUYLA KUTLADIK. DANS GÖSTERİLERİ, ORATORYO, ŞİİRLER VE TÜRKÜLER BAYRAMIMIZI RENKLENDİRDİ.

Nis

Mrt

ÖĞRENCİLERİMİZ VE DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ ÖĞRETMENİMİZ DEREN KÜBRA AKSOY, RAMAZAN HAZIRLARINI HEM OKULDA HEM SINIF ETKİNLİKLERİ OLARAK TAMAMLADI. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

ÇEDES PROJESİ VE DEĞERLER EĞİTMİ KULÜBÜ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN MART AYI VATANSEVERLİK KONUSU ADLI PANOMUZ.

Mrt

OKULUMUZ ÖĞRENİLERİNİN VE HALİL CAN ÖĞRETMENİMİZİN SESLENDİRDİĞİ ÇANAKKALE TÜRKÜSÜ ŞEHİTLERİMİZ İÇİN BUGÜN TEKRAR SÖYLENDİ. AZİZ ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN.

Mrt

MATEMATİK ÖĞRETMENİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ DÜNYA Pİ SAYISI GÜNÜNÜ ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLADILAR.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜN 103. YILINI KUTLADIK.

Mrt

Sosyal Bilgiler dersi 7. Sınıf 4. Öğrenme alanı  "Bilginin korunması, yaygınlaştırılması ve aktarılmasında değişim ve sürekliliği inceler" kazanımı eşliğinde yapılan "Kil Tablet" çalışması yapıldı.

Mrt

Geleneksel Sanatsal dersimizde öğrencilerimiz ürünlerini ortaya koydular.

Mrt

Merve Öğretmenimiz, öğrencilerimizle NEFES EGZERSİZİ VE ÖFKE KONTROLÜ semineri yapmıştır.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Atatürk Üniversitesinden stajer öğrencilerimiz saç tasarımı için okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimizin saçları yeniden şekil aldı. ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Merve Öğretmenimiz, öğrenmeyi daha etkin kılmak için etkinliklerle öğretmeye devam ediyor. Öğrencilerimiz "Cebirsel İfadeler" i öğreniyorlar.

Şbt

II. Dönem Veli Toplantımızı yaptık. Yeni dönemde öğrencilerimizin yapması gerekenleri velilerimize aktardık ve çalışma programları yapıldı. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Değerler panomuzu hazırlayan Deren Kübra öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

7.sınıf öğrencilerimizle konuları somutlaştırmak ve daha iyi anlaşılması için etkinliklerler ve oyunlar hazırladık. Dersimiz aktif ve öğrenerek geçti.