Ock

KARNELERİMİZİ ALDIK, ŞİMDİLİK KISA BİR MOLA..

Ock

Son hafta faaliyet paylaşımımızdan kareler. Okulumuzu Jandarma birimi ve köyümüzün iamamı ziyaret etti ve öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştılar. Jandarma ekibimize ve köy imamımıza teşekkür ederiz.

Ara

Öğrencilerimiz yerli malı haftasını el yapımı ve yerli ürünler hazırlayarak birlikte paylaştılar. Tasarrufun ve yerli malının önemi kavrandı.

Ara

1. Dönem Veli Toplantımız yaıldı ve öğrenci genel durumları değerlendirildi.

Ara

Matematik dersimizde kesirleri severek ve eğlenerek öğreniyoruz. Tırtılllar çizip içlerini kurallara göre doldurduk.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA ÖĞRETMEN OLMANIN GURURUNU YAŞADIK. BAŞTA BAŞÖĞRETMEN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK OLMAK ÜZERE ŞEHİT OLAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞAN TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN. ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİNE SÜRPRİZ HAZIRLAYARAK OKULUMUZU RENKLENDİRDİLER.

Kas

Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi; Millî Eğitim Bakanlığına bağlı ortaokullar ve imam hatip okulları, Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı il/ilçe spor müdürlükleri/Gençlik merkezleri ile Diyanet İşleri Başkanlığına bağlı Diyanet Gençlik Merkezleri iş birliğinde yürütülmekte olan bir projedir. Proje kapsamında öğrencilerimiz değerler panosu ve "Bir Genç Aranıyor" panosu hazırladılar. Öğrencilerimiz ayrıca okulumuzdaki hayvanları beslediler. Projenin Amacı : Öğrencilerimizin millî, manevi, ahlaki, insani ve kültürel değerlerimizi benimseyen, koruyan, geliştiren ve kendi yaşantılarında inşa eden fertler olmalarına katkı sağlamaktır.

Kas

Merve Öğretmenimiz, matematik dersini etkin kılabilmek ve öğrenmeyi pekiştirmek için "Bölünebilme Kurallarını" konusunu etkinliklerle işledi. Öğrencilerimiz, keyifle derse katıldılar.

Kas

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da Atamızın ebediyete intikal edişini rahmet ve minnetle andık. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 85. yıl dönümünde okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu anma programı ve koroda atamızı ve silah arkadaşlarını andık. 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100.yılını coşkuyla kutladık. İstiklal Marşı ve Gençiğe Hitabe oratoryosu ve gösteriler düzenlendi, şiirler okundu, günün anlam ve önemi okul müdürümüz MEHMET EMİN AKSOY tarafından okundu. Nice 100 yaşlara..

Ekm

Öğrencilerimiz, geleneksel sanat dalı tezhip çalışması yaptılar.

Ekm

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersimizde öğrencilerimiz,insan davranışları sorguladı ve topluma iyi birer birey olmanın önemini beyin fırtınası yaparak kavradılar.

Ekm

5.sınıf öğrencilerimiz güneş dünya ve ayın hareketlerini göstermek için 3boyutlu modeller tasarladı ve okulumuzda sergilendi.

Ekm

Vücudumuzdaki sistemler ünitesinin ilk konusu olan iskelet sisteminde kemik çeşitlerini ve iskeleti göstermek için kes birleştir etkinliği yaptık.

Ekm

Öğrencilerimiz gezegenlerin büyüklükleri ve yakınlıklarını kavrayabilmek için güneş sistemi modeli oluşturdu. Güneş ve ay tutulması ile ilgili “tutulan kazandı “ yarışması düzenlendi ve birinciler ödüllendirildi.