Haz

Öğrencilerimizle görme duyu organımız olan gözün bölümlerini inceledik.

Haz

İngilizce dersimizde 6.sınıf öğrencilerimizle doğayı nasıl korumamız gerektiği ile ilgili konuşma kartları hazırladık ve sırayla soru cevap etkinliği yaptık. Öğrenciler kendi yaptıkları kartları çok sevdiler ve konuşma pratiği edindiler.

May

İngilizce dersimizde öğrencilerimizle 6. sınıf, 7.sınıf, 8.sınıf kazanımlarını kapsayan Çevremiz ve Gezegenimiz ünitelerinden etkinlik oluşturduk. Çevremizi koruma etkinliğinde öğrenciler köyümüzü gezdiler ve eylem düzenlediler. Inspire Sustainability (Doğadan İlham Al) eTwinning projemizi de kapsayan sloganlar hazırlandı, afişler yapıldı ve duyarlılık kazandılar. Ünite kazanımları daha kolay anlaşıldı ve oldukça eğlendik.

Nis

Okılumuz 6/A sınıfı öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu Dans Gösterisi izlendi, jimnastik gösterisi yapıldı ve yarışmalarımız (Çuval, yumurta taşıma, halat çekme) yapıldı. Kazanan öğrencilerimiz idarecilerimiz tarafından ödüllendirildi.